Don't like the adverts?  Click here to remove them

Search results

  1. MRossB

    I modified the back end of my LC100 to be a children's nursery

    He played in there for nearly an hour while I tended to my yard.
  2. MRossB

    Only had her three weeks and she will NOT start.

    #facepalm Forgot to mention that the key broke off when I tried to start it. Not an engine problem at all. Didn't know these keys were chipped with a sensor at the ignition. Got the key replaced and it started right up. I feel like an idiot.
  3. MRossB

    Only had her three weeks and she will NOT start.

    Good battery, Good starter. It cranks hard and long but will not turn over. I can smell gas when I give the accelerator a quick pump. Do these Gasoline 4.7 V8's have traditional spark plugs? Or wondering if it's the fuel filter? 166,000 miles on it and no idea what type of fuel the previous...
  4. MRossB

    Hello from spain

    Very nice! Nothing better than a little mud spray up the side of your LC!
  5. MRossB

    Hello from Boise, Idaho, USA + 6 Photos :)

    This is my LC 100 166,000 miles 2000 Year Model Wheels came with it when I bought (not a fan of chrome) but the tires were almost brand new. I still have some work to do on fixing up the running boards. But pretty tight other than that. I will try to stop by other introductions and say hello...
  6. MRossB

    First Post! No lights on my dash, radio or temp control.

    Richard, Thanks for the helpful thoughts and ideas regarding the T-shirt design. It's time for me to start learning about my rig from all the great resources here. Excited to contribute soon. I will post on the introduce yourself section as soon as I get photos of my LC 100.
  7. MRossB

    First Post! No lights on my dash, radio or temp control.

    Never mind, it was the tail light fuse. I've got dash lights now and it's a beautiful thing! BTW, I'm a photographer so stay tuned for photos of my rig coming soon. Taking it to the mountains this weekend! Anyone else here from the NW USA? Also, anybody interested in a history of the Land...
  8. MRossB

    First Post! No lights on my dash, radio or temp control.

    All the warning lights work, as does the screen on the radio. But there are no lights coming on any of the gauges, radio control buttons, or heater/AC buttons. These are normally controlled by the dimmer dial on the dash just below the gauge cluster right? I was thinking it was a fuse, but I...
Top