dual fuel 80 running rough on gas or not running at all

JP2111

New Member
Nov 16, 2014
1
0
1
Hey guys.

I just picked myself up a 1994 1fzfe dual fuel 80 it is a great car and I love it so far.
Never had a problem on the 2 hour drive home driving on gas but a day later after I changed the air filter it started to not idle properly and sounded as it was missing but drove fine, revved freely etc.
And after a couple hours it doesn't even want to run on gas any more.
But does run on petrol.
Turns over, starts but dies straight away.
Just want to know has anyone had a similar issues
Thanks In advance guys.
 

alexltw

New Member
Sep 21, 2011
41
0
16
hi dont take this the wrong way but do you have gas ? the led gauges are useless. did you starthome on a full tank and what size tank ? I have an 80 on a single point injection I have a 90 ltr tank and get almost 200 miles to a tank about 12 miles to the gallon at 65p a ltr..So may be out of gas.
 

yorkie7771

New Member
Nov 16, 2014
20
0
16
Sounds like an air leak some where on the gas side. Probably from when you changed the air filter. I did the same on my old gas powered 80 !


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Don't like the adverts? Remove them by becoming a supporting member.   Click here
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks